27.8 C
Skopje
Wednesday, July 6, 2022

Taravari merr mbështetje edhe nga partia turke në Gostivar

Shkup, 26 tetor – Shkruan Arben Taravari

Jam i lumtur që në raundin e dytë zgjedhor do të kem zyrtarisht mbështetjen e popullit turk të Gostivarit.
Faleminderit!
Të dashur bashkatdhetarë,

Organizatat komunale të Gostivarit pranë Partisë Demokratike të Turqve (dega e PDT-së në Gostivar, Dega e PDT-së në Banjicë të Poshtme, Dega e PDT-së në Banjicë të Epërme dhe dega e PDT-së në Zdunjë), lidhur me raundin e dytë të zgjedhjeve për kryetar komune të Gostivarit që do të mbahen më 31 tetor 2021, si rezultat i takimeve dhe shkëmbimeve të mendimeve që i kemi pasur me të gjithë anëtarët tanë në të gjitha vendbanimet, drejtuesit e të gjitha organizatave tona partiake, kanë marrë këtë vendim:

Organizatat komunale të Gostivarit pranë Partisë Demokratike të Turqve (dega e PDT-së në Gostivar, Dega e PDT-së në Banjicë të Poshtme, Dega e PDT-së në Banjicë të Epërme dhe dega e PDT-së në Zdunjë), lidhur me raundin e dytë të zgjedhjeve për kryetar komune të Gostivarit që do të mbahen më 31 tetor 2021 si kandidat për kryetar komune do ta mbështesin Arben Taravarin.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img