14.3 C
Skopje
Wednesday, May 25, 2022

Punëtori për hapësirat publike dhe rolin e qytetarëve dhe komunave në planifikimin e tyre

Shkup, 10 nëntor – Shoqata Trego kur – Qendra për zhvillim inkluziv Shkup sot do të mbajë punëtori për “Hapësirat publike dhe rolin e qytetarëve dhe komunave në planifikimin e tyre, mirëmbajtjen dhe transformimi”.

Punëtoria, siç theksojnë organizatorët, organizohet në kuadër të projektit “Qyteti ynë” i mbështetur nga Ambasada e SHBA-së në vend dhe i zbatuar nga Shoqata Trego kur dhe Qendra rajonale për përfaqësim – Dellçevë.

Në punëtori, paralajmërojnë që atje, do të marrin pjesë kryetarët e komunave, të komunave Aerodrom dhe Kisella Vodë, Timço Mucunski dhe Orce Gjorgjievski, përfaqësues të Ambasadës së SHBA-së, banorë të komunave Aerodrom dhe Kisella Vodë, arkitektë dhe përfaqësues të organizatave dhe nismave qytetare.

Projekti “Qyteti ynë” zbatohet nga 20 gushti deri më 20 shkurt 2022. Aktivitetet e projektit përfshijnë takime, diskutime dhe ngjashëm, të dedikuara për banorët lokalë përfshirë edhe për të rinjtë në komunat Aerodrom, Kisella Vodë dhe Dellçevë.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img