14.8 C
Skopje
Tuesday, September 27, 2022

Panovski: Mos i keqtrajtoni personat që kanë qenë të infektuar me coronavirus

Shkup, 7 tetor – Mikrobiologu Nikolla Panovski tha se personave që kanë qenë të infektuar duhet t’u jepet afat prej 12 muajve që të vaksinohen.

“Mos i keqtrajtoni të infektuarit, jepni certifikatë”, u shpreh Panovski.

Ai tha se se deri tani, për 18 muaj që nga fillimi i pandemisë kanë humbur 5 persona që kanë qenë më herët të infektuar, ndërsa për gjashtë muaj nga vaksinimi, kanë humbur jetën 200 persona të vaksinuar.

“Ministër Filipçe dhe kryeministër Zaev, a besoni se vaksinimi mbron më shumë nga infektimi natyror? Kërkoni falje dhe ndryshoni ekspertët”, u shpreh Panovski.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img