24.8 C
Skopje
Monday, September 25, 2023

Në Qeveri prezantim i masave për rritje të përshpejtuar ekonomike të ekosistemit start-ap

Shkup, 5 tetor  – Në Qeveri sot do të prezantohen propozim-masat për rritje të përshpejtuar ekonomike të ekosistemit start-ap në Maqedoninë e Veriut.

Në konferencë për media është paralajmëruar edhe fjalim i kryeministrit Zoran Zaev, zëvendëskryeministrit për Çështje Ekonomike, Koordinim të Resorëve Ekonomikë dhe Investime, Fatmir Bytyqi dhe drejtori i Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik, Kosta Petrov. 

Marketing
Related news