0.8 C
Skopje
Tuesday, November 29, 2022

MPB: 224 kundërvajtje në Shkup, 42 për ngasje të shpejtë, 20 për mospasje të patentë shoferit

Shkup, 22 shtator – Në territorin e Qytetit të Shkupit dje janë shqiptuar gjithsej 224 masa, mes të cilave për ngasje të shpejtë më shumë se e lejuara 42 sanksione, 20 për ngasje pa patentë shoferi, shtatë për ngasje nën ndikimin e alkoolit, dhjetë për automjete me defekt dhe të paregjistruara, kumtoi MPB.

Janë shqiptuar dy masa për mosmbajtje të rripit të sigurimit, katër për kalim në dritë të kuqe, pesë për shoferë fillestarë, 58 për parkim të parregullt.

Kontrollet e intensifikuara aksionale do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim dhe apelojnë pjesëmarrësit në trafik t’i respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut në mënyrë që ta bëjnë trafikun më të sigurt. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img