0.8 C
Skopje
Tuesday, November 29, 2022

Komisioni kuvendor për arsim, shkencë dhe sport do të mbajë dy seanca

Shkup, 23 shtator – Komisioni kuvendor për arsim, shkencë dhe sport do të mbajë dy seanca.

Anëtarët e Komisionit do të debatojnë rreth propozim ndryshimeve dhe plotësimeve të Ligjit për veprimtari inovative, të Ligjit për arsimtarë dhe bashkëpunëtorë profesionistë në shkollat fillore dhe të mesme dhe rreth Ligjit për Byronë për zhvillim të arsimit, të gjitha në lexim të parë.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img