26.8 C
Skopje
Saturday, August 13, 2022

Gostivar: 9 furgona dhe autobusë qarkullonin me defekt

Policia sot ka kryer një aksion kontroll të automjeteve që kryejnë transport publik të udhëtarëve në zonën e gjerë të Gostivarit, kryesisht autobusë dhe furgona.

Gjatë kontrollit janë zbuluar dhe sanksionuar ligjërisht 9 automjete me defekt. Katër prej tyre kishin frena me defekt, një kishte me defekt pajisjen drejtuese dhe katër nuk kanë kryer kontroll teknik”, thonë nga policia.

Automjetet me defekt (5) janë larguar nga komunikacioni, ndërsa shoferët do të marrin denoncime përkatëse.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img