8.8 C
Skopje
Wednesday, October 5, 2022

Dita e ASHAM-it

Shkup, 8 tetor – Akademia e Shkencave dhe Arteve e Maqedonisë (ASHAM) sot e shënon Ditën e Akademisë.

Në sallën solemne të ASHAM-it me rastin e Ditës së Akademisë siç është paralajmëruar do të flasë kryetari i ASHAM-it, Lupço Kocarev.

Në kuadër të shënimit do t’u ndahet mirënjohje ndërkombëtare “Bllaze Koneski” fituesve të sivjetmë Elena Verizhnikova dhe Frosa Pejoska- Bushro. Fjalime me rastin e ndarjes së mirënjohjeve do të mbajnë Marjan Markoviq dhe Katica Qulakova.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img