9.8 C
Skopje
Monday, October 3, 2022

Pa rrymë nesër një pjesë e Aerodromit, Karposhit dhe Kisella Vodës

Shkup, 6 tetor – Pa rrymë nesër prej orës 8 deri në orën 11 do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “Llazar Dimitrov” nga numri 38 deri 45, si dhe një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Dobromir Hrs” në komunën Aerodrom.

Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza informoi se prej orës 9 deri në orën 14 rrymë nuk do të kenë edhe një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Jurij Gargarin” te SHFK “Vllado Tasevski” në komunën Karposh, ndërsa prej orës 9 deri në orën 14:30 banorët e rrugës “Serdarot” përgjatë lumit Malla Reka në Kisella Vodë.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img