26.8 C
Skopje
Saturday, August 13, 2022

Mbledhje të tre Komisioneve parlamentare

Shkup, 15 dhjetor – Në Kuvend sot do të mbahen mbledhje të tre Komisioneve parlamentare.

Në Komisionin për mundësi të barabarta të grave dhe burrave do të mbahet seancë për debat publik në temë: “Propozim të ligjit për ndryshim dhe plotësim të Kodit penal”.

Seanca do të mbajnë edhe Komisioni për shëndetësi dhe Komisioni ligjvënës- juridik të cilët do të diskutojnë për propozimet e ligjeve për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për sigurim shëndetësor dhe Ligjit për mbrojtje shëndetësore.

Dy propozimet për ndryshim dhe plotësim miratohen në procedurë të shkurtuar.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img