34.8 C
Skopje
Tuesday, July 5, 2022

Maqedoni, do të vlejnë fletëvotimet që nuk do të kenë vulë

Shkup, 26 tetor – Anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhje sot unanimisht miratuan edhe Propozim-udhëzimin për ndryshimin dhe plotësimit e fletëvotimeve të pavlefshme.

KSHZ me shumicë votash vendosën që në rreth të dytë të vlejnë dhe të numërohen edhe fletëvotimet që nuk do të kenë vulë nga Këshilli Zgjedhor.

Më 31 tetor mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve lokale.

KSHZ të enjten do të dërgojë fletëvotimet dhe Listën Zgjedhore për rrethin e dytë në Komisionet Komunale Zgjedhore, ndërsa të premten do të dorëzohen edhe pajisjet për identifikimin e personave përmes gjurmëve të gishtave.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img