33.8 C
Skopje
Monday, August 8, 2022

Ja cili qytet në Kinë prodhon 5.6 milion tonë mollë çdo vit

Qyteti Yantai në provincën Shandong ka 186 660 hektarë kopshte me mollë, të cilat prodhojnë 5.6 milionë tonë mollë çdo vit, rreth 600 000 tonë prej të cilave shiten në 82 vende dhe rajone çdo vit.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img