9.8 C
Skopje
Monday, October 3, 2022

Fadil Zendeli takim me banorët e Banjicës së Poshtme

Shkup, 1 tetor – Sonte në atmosferë mjaft impozante së bashku me bartësin e listës Dashmir Arifi, dhe kandidaten për këshilltare znj. Ecren Memedi Abdulayi, realizuam takim me banorët e Banjicës së Poshtme.


Shpalosëm platformën tonë politike, me të cilën do të udhëheqim pas fitores së 17 Tetorit!

#mekakrejt #përGostivarin

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img