15.8 C
Skopje
Wednesday, October 5, 2022

Zv. Drejtori i DAP-it Abdul Selam Selami nderohet nga banorët e Krushopekut

Shkup, 26 shtator – Zëv.Drejtori Abdul Selam Selami i ftuar në organizimin e banorëve të Krushopekut!

Abdul Selam Selami mori pjesë në organizimin me ftesë të banorëve të fshatit Krushopek të cilët e kishin organizuar një takim të përbashkët me rastin e lëshimit të rrugës së re prej në Krushopek për në Krushopek të Epërm.

Projekti është i finansuar nga Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural ku Selami atë kohë ishte zëv.drejtor i Agjencisë.

Në këtë organizim ishin të pranishëm edhe Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, zëv.ministri Bekim Rexhepi deputeti i zonës Arben Ziberi dhe funksionare të tjerë.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img