6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Zudi Koka: Po të mos ishte ASH, vota ime do të shkonte për Sermine Purrinin

Shkup, 27 shtator – Bartësi i listës së koalicionit ASH-AAA në Çair, Zudi Koka, ka folur në superlativ për Sermine Purrinin, bartëse e listës së BDI-së.

“Po të mos ishte ASH, vota ime do të shkonte për Sermine Purrinin”, ka deklaruar Koka në Tv21.

Sermine Purrini është drejtoreshë e Qendrës Informative Kulturore në Shkup. Kjo qendër me vite menaxhohet me shumë sukses dhe organizon evenimente të shumta kluturore. Purrini mund të themi se është një nga femrat e suksesshme shqiptare në Maqedoni.//Fakte.mk

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img