34.8 C
Skopje
Tuesday, July 5, 2022

Zjarr në barakat e Gjyqit për kundërvajtje në Parkun e qytetit

Shkup, 26 tetor – Zjarri ka përfshirë barakat ku është e vendosur Gjykata për kundërvajtje në Parkun e qytetit në Shkup. Për momentin në terren intervenojnë katër automjete kundër zjarreve, njofton MIA.

Komandanti i Njësisë territoriale kundër zjarreve në Qytetin e Shkupit, Vlladimir Simonovski ka deklaruar se bëhet fjalë për zjarr më të madh dhe se në terren do të dërgohen automjete shtesë.

Zjarri është lajmëruar rreth orës 16.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img