0.8 C
Skopje
Wednesday, January 19, 2022

Zhurnal mëson / Orhan Murtezani drejtor i MEPSO-së?

Shkup, 5 dhjetor – Agjencia e Lajmeve Zhurnal nga burime brenda partisë së AlterNativës mëson se drejtor i MEPSO-së, do të emërohet Orhan Murtezani.

Ndryshe sot kryeministri Zoran Zaev dhe kryetari i Alternativës, Afrim Gashi nënshkruan marrëveshjen zyrtare për hyrjen e Alternativës në Qeveri.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img