24.8 C
Skopje
Monday, September 25, 2023

Zgjidhen tre anëtarët e rinj të KLGJ-së (Emrat)

Zgjidhen tre anëtarët e rinj të KLGJ. Ata janë Klodian Kurushi, Ridvan Hado dhe Irena Plaku e ndërsa u skualifikuan Asim Vokshi, Vjosava Osmanaj dhe Manjola Xhaxho. Këto tre anëtarë të rinj zgjidhen pasi u mbaron mandati Ilir Toskës, Brunilda Kadi dhe Medi Bici.

Duke shfrytëzuar praninë e ministrit të drejtësisë në këtë aktivitet kryetarja e KLGJ, Naureda Llagami nuk humbi kohë por zhvilloi një takim me ministrin Manja për të sheshuar mes tyre qendrimet për projektin unik të hartëssë re gjyqësore. Ndërkohë, kryetarja e KLGJ-së, Naureda Llagami tha se në 3 vite në Gjyqësor u vendosën standarde të reja.

“Në tre vite vendosëm standarde të reja në sistemin e gjyqësorit. Të mos jemi më pjesë e problemit, por e zgjidhjes. Reforma në drejtësi nuk ka më kthim pas.”, tha ajo.”, tha Llagami.

Marketing
Related news