0.8 C
Skopje
Wednesday, January 19, 2022

Zaev konfirmoi lajmin e Zhurnalit publikuar ditë më parë për dy Ministra dhe tre Zv/ministra

Shkup, 5 dhjetor – Kryeministri Zoran Zaev konfirmon lajmin e Agjencisë Zhurnal, publikuar ditë më parë se Alternativa do të drejtojë Ministrinë e Shëndetësisë, Ministrinë e Shoqërisë Infromatike dhe Administratës si dhe Ministrinë pa resor për Diasporë.

Zaev shtoi se Alternativa do të ketë edhe tre zv.ministra në Arsim, Kulturë dhe pozita e tretë ende nuk dihet, por ka gjasa të jetë bujqësia.

“Alternativa do të ndërmerr përgjegjësi në institucionet në nivel qendror siç janë Mepso, Fondi për Sigurim Pensional, Hekurudhat, Spitalin e Tetovës, Agjencinë për Investime të Huaja etj”, tha Zaev.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img