14.8 C
Skopje
Thursday, May 26, 2022

Zaev dhe Filipçe së bashku me fëmijët e tyre në Bellasicë

Shkup, 4 nëntor – Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe Kryeministri i vendit Zoran Zaev këtë ditë e shfrytëzuan me fëmijët e tyre. Siç shkruan Ministri Filipçe, çdo herë duhet të gjendet kohë për familjen. Sot ata ishin në Bellasicë.

“Koha që kalojmë me fëmijët është më e vlefshme. Përgjegjësitë e punës bëjnë gjërat e tyre, por ne gjithmonë punojmë shumë gjejmë kohë për djemtë tanë Ivo dhe Dushko”, shkruan Filipçe në Facebook.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img