0.8 C
Skopje
Sunday, November 27, 2022

Xinjiang: Vilen dardhat aromatike të Korlas

Shtatori është stina e vjeljes së dardhave në qytetin Korla, Xinjiang të Kinës Veriperëndimore. Më shumë se 500 mijë mu dardha janë mbjellë këtu, dhe rreth 600 mijë tonë dardha mblidhen çdo vit.

http://mim-transcoding-01.oss-cn-beijing.aliyuncs.com/video/720p/2109/ce6f72db-ecf6-4cdf-afb6-d7f9c6733d94.mp4

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img