0.8 C
Skopje
Friday, January 27, 2023

Voton Alban Hyseni: Qytetarët të shfrytëzojnë të drejtën për të votuar

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për të parin e Gjilanit, Alban Hyseni ka thënë se është me rëndësi që gjatë ditës së sotme dalja për votim të jetë masive.

Gjatë votimit, Hyseni ka qenë i shoqëruar nga bashkëshortja e tij.

“Është ende mëngjes dhe kam shfrytëzuar të drejtën dhe kohën të ushtrojë të drejtën kushtetuese dhe ligjore të votojë. Në këtë rast bëjë apel tek të gjitha qytetarët e Gjilanit që të shfrytëzojnë të drejtën e tyre kushtetuese në mënyrë që të jenë pjesë e procesit të votimit për të ndikuar, ndryshuar apo shprehur mendimin dhe bindjen e tyre politike”, tha ai.

Sipas tij, mëngjesin e sotëm nuk janë evidentuar parregullsi gjatë procesit zgjedhor.

“Deri më tani sa kam unë informacione nuk ka ndonjë parregullsi. Në të njëjtën kohë besoj që është vërejtur e sidomos viteve të fundit që Gjilani, në përgjithësi Anamorava ka treguar një kulturë të lartë zgjedhore politike që po dëshmohet edhe në këtë proces zgjedhor”, ka shtuar Hyseni.

Latest news
Related news