5.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

VMRO thumbon Qeverinë se brenda tre viteve harxhoi dy herë nga 40 milionë euro për softuer

Shkup, 21 shtator – VMRO-DPMNE opozitare akuzon se qeveria e Kovaçevskit blen softuer për 40 milionë euro dy herë në tre vjet. Partia e Mickoskit thekson se institucionet heshtin për këtë.

  • Para tre vitesh, derisa Rashkovski ishte sekretar i përgjithshëm i qeverisë, qeveria ka prokuruar softuer për 15 milionë euro, është një nga blerjet për shkak të së cilës ra Rashkovski, kështu që tani qeveria e Kovaçevskit blen softuer nga e njëjta kompani, por për 25 milionë euro.

A u zgjodh kompania që prokuron softuer për qeverinë sepse në të njëjtin rol dominues ka një koleg të Kovaçevskit?, pyet VMRO-DPMNE.

Partia opozitare i bëri thirrje Antikorupsionit dhe institucioneve që të hetojnë se si është zgjedhur kompania dhe si janë arritur çmimet.

Marketing
Related news