4.8 C
Skopje
Friday, December 2, 2022

VMRO-DPMNE: Spitali në Tetovë është lëshuar pa leje për përdorim

Shkup, 17 shtator – Dorëheqje të Zaevit, Filipçes dhe Hasanit, spitali është lëshuar pa leje për përdorim. Përgjegjësi për shkak se një objekt i parregullt është lëshuar në përdorim duhet të mbajnë jo vetëm drejtorët e spitalit, por edhe Hasani, Filipçe dhe Zaev. Filipçe është edhe nënshkrues i tenderit për ndërtimin e spitaleve modulare.

Objektet e spitaleve modulare në vend se me materiale të cilat kanë rezistencë të madhe ndaj zjarrit janë ndërtuar me materiale lehtë djegëse të cilat pamë se digjen për disa minuta.

Nëse spitali do të ishte bërë nga materiale të cilat gjatë ekspozimit ndaj zjarrit nuk digjen deri në dhjetë minuta, tani i tërë shteti nuk do të ishte në zi.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img