17.8 C
Skopje
Friday, March 24, 2023

Videoja tregon kushtet me të cilat është testuar kamioni Semi i Tesla-s

Në fillim të këtij muaji, Tesla Semi më në fund u bë realitet, derisa kompanitë si FritoLay dhe Pepsi morën dërgesa e para në një event të veçantë.

Tani që kamioni është gati për vozitje, Tesla dëshiron që më shumë kompani ta porosisin atë. Dhe në rast se po e shikonit, por kishit dyshime në lidhje me rezistencën e kamionit, Tesla nxori një video të shkurtër që tregon të gjitha testimet që iu janë bërë kamionit Semi në “një sërë kushtesh të vështira.

I gjithë ky testim u krye gjatë disa viteve të zhvillimit të kamionit tashmë të këtij produkti final dhe e gjithë çështja ishte të përpiqeshim të maksimizonim besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e tij, sipas Tesla.

Në video mund të shihet se si vetura kalon në disa testime të rënda, për të parë videon klikoni këtu.

Tesla gjithashtu po kërkon një Inxhiner të Testimit të Automjeteve, për Semin, si duket  Tesla dëshiron të vazhdojë testet, pavarësisht faktit se tashmë ka filluar prodhimin e kamionit.

Latest news
Related news