35.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Vazhdon kërkimi për të zhdukurin nga Tenova, çantat e hedhura plot me rroba në Vardar dhanë shpresë të rreme

Tetovë, 17 gusht – Prej datës 6 të këtij muaji po kërkohet një person i zhdukur nga fshati  Tenovë në Komunën e Bërvenicës, ndërsa dje bastisja është bërë gjatë gjithë ditës, ka konfirmuar QMK.

Nga aty theksojnë se në bastisje janë përfshirë 25 policë, të cilët kanë kontrolluar arat dhe shtratin përgjatë lumit Vardar. Kërkimit për të zhdukurin iu bashkuan edhe dy ushtarë të Ushtrisë (ARSM) me një qen nga Qendra për Stërvitjen dhe Stërvitjen e Qenve të Ushtrisë (CODK) të cilët kanë kontrolluar pjesën malore të fshatit Tenovë nga ora 09:00 deri në orën 12:10. p.m., së bashku me një punonjës nga OSSH Tetovë dhe një punonjës nga Komuna e Bërvenicës.

– Në ujin e Vardarit u hodhën thasë me rroba në formë trupi njeriu, për momentin dhanë shpresë se personi i zhdukur ishte gjetur. Në veçanti, në orën 10:00 paradite është supozuar se personi i zhdukur është gjetur në lumin Vardar të fshatit. Radiovce, por ka qenë një gjurmë e rrejshme, pasi pas hyrjes së zhytësve nga TPPE Tetovë, është konstatuar se nuk është personi i zhdukur, por se janë bërë çanta me rroba që në ujë dukeshin si trup njeriu në rroba. Deri në fund të ditës, personi i zhdukur nuk u gjet gjatë kontrollit, tha QMK.

Kërkimet janë planifikuar të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

Marketing
Related news