0.8 C
Skopje
Tuesday, November 29, 2022

Uji në Shkup i sigurt dhe cilësor për pirje

Shkup, 20 shtator – Uji në Shkup është i sigurt dhe cilësor për pirje, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup.

Sektori për kontroll sanitare në periudhën prej 13-17 shtator 2021 ka marrë 186 mostra për analizë fizike-kimike dhe 186 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit për pirje prej 43 vende matëse në Qytetin e Shkupit. Sipas rezultate të marra nga analizat, të gjitha mostrat i përgjigjen Rregullores për kërkesa për siguri dhe cilësi të ujit për pirje. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img