3.8 C
Skopje
Wednesday, December 8, 2021

Udhëtoni nga Maqedonia e Veriut drejt Suedisë? Ja rregullat që duhet ndjekur

Shkup, 20 shtator – “Nga sot, 20 shtator, qytetarët e Maqedonisë së Veriut që janë të vaksinuar me një dozë të vaksinës së miratuar, janë të liruar nga ndalesa për hyrje në Suedi dhe nga kërkesa për test-kovid”, kanë njoftuar nga Ambasada e Suedisë për shtetasit e Maqedonisë së Veriut.

Në njoftimin e Ambasadës, theksohet që ditët në vazhdim mund të ndryshojë situate, ashtu që policia suedeze mund të test ose certifikatën për vaksinë ditët në vazhdim. Për këtë, rekomandojnë që të ndiqet rregullisht linkuhttps://www.swedenabroad.se/en/embassies/north-macedonia-skopje/current/news/changes-to-the-entry-ban/

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img