29.8 C
Skopje
Tuesday, May 24, 2022

Teuta Arifi e pranon humbjen në Tetovë

Shkup, 31 tetor – Teuta Tetova e ka pranuar humbjen në këto zgjedhje lokale. Ajo tha se u dëshiron shumë sukses udhëheqësisë së re të komunës.


“Sipas numërimit të rezultateve dhe ajo që rezulton, kundërkandidati ka më tepër vota dhe komuna e Tetovës do të udhëhiqet nga kundërkandidati im”, tha Teuta Arifi.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img