10.8 C
Skopje
Sunday, February 25, 2024

Tao Zhu Yin Yuan në ndërtim e sipër në Taipei

Tani po mbillen lule dhe bimë të pafundme, ndërtimi i ujëvarave dhe dekorimin e brendshëm të hapësirave të objekteve publike. Pritet që ky projekt unik të përfundojë në gjysmën e dytë të këtij viti.

Ky projekt i kushtoht promovimit të arkitekturës për thitjen e karbonit, në mënyrë që të ulet temperatura e Tokës. Përballë krizës së ngrohjes globale dhe ndryshimit të klimës, duhet të jetë pjesëmarrja e të gjithëve për të bërë thirrje për hartikmin e programe stimuluese që çojnë në zvogëlimin e karbonit në sektorin e industrisë, transportit dhe jetës së përditshme.

Ky projekt gjithashtu e koncepton botën si një bashkësi. Bën ndryshime që sjellin përfitime jo vetëm për veten, por për fqinjin apo edhe për tërë botën.
Bimët që rriten në ballkone sigurojnë oksigjen, mjedis të lagësht, gjithashtu zbutin zhurmat përreth.
Duke zbatuar konceptin Taiji të ciklit të pandërprerë të jetës, çdo kat rrotullohet me 4,5 gradë në një total prej 90 gradë për të gjithë kullën.

Kulla “Tao Zhu Yin Yuan” është frymëzuar drejtpërdrejt nga struktura spirale e dyfishtë e ADN-së, burimi i jetës, dinamizmi dhe binjakëzimi.

Marketing
Related news