6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Taizhou: Shtëpitë prej guri shndërrohen në shtëpi me pllaka

Fshati Songjian ishte plot me kripore. Shtëpitë prej guri janë ndërtuar mbi shtyllat e kripës.

Tani, me inkurajimin e politikës së rigjallërimit rural, ky fshat është bërë një “lëndinë” dhe ka marrë pamjen e re, duke u bërë një fshat ekologjik i nivelit kombëtar në provincën Zhejiang.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img