3.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

Tahiri: Buxheti i 2024-ës është veç elektoral, vitin tjetër kemi zgjedhje

Shefi i Grupi Parlamentar të AAK, Besnik Tahiri, tha se bartja e buxhetit e buxhetit vit pas viti, e sidomos bartja e tij në vitin 2024 është duke ndodhur pasi do të ketë zgjedhje, raporton Ekonomia Online.

Sipas tij, Qeveria mjetet e bartura do t’i shfrytëzojë në fund të mandatit të saj.

“Sot pa dyshim ka qenë ekspozeja me e dobët e Kurti në tri vitet në Kuvend. Nëse mundemi me ma thanë ju deputet dhe qytetar të Kosovës për një premtim, një zorim, rreth temave që ballafaqohet Kosova kam dëshirë me e dëgjuar”.

“Në kërkuam që të na jepet një sqarim se çka ndodhi nga pagat. A mundesh me na tregu pse është bart ky që buxheti dhe pse është mbetur që krejt buxhet me shkuar në vitin 2024, ne e dimë këtë është buxhet elektoral për shkak se sot një vjet me kalendarin e rregullt jemi në zgjedhje. Dhe ju doni që këto mjete që i keni bartë vit pas viti me i shfrytëzuar në fund të qeverisjes suaj”, tha ai.

Marketing
Related news