21.8 C
Skopje
Saturday, August 20, 2022

Strugë-Ohër: Stërvitja e parë civile NATO-QMK

Shkup, 19 shtator – Nga sot deri të Premten, në organizim të Qendrës Euroatlantike të NATO-s për koordinim të përgjigjeve gjatë katastrofave (EADRCC) dhe Qendrës për Menaxhim me kriza, në rajonin e Ohrit dhe Strugës, do të mbahet stërvitja “Maqedonia e Veriut 2021”.

Bëhte fjalë për stërvitjen e parë civile të NATO-s në vendin tonë, që do të zhvillohet në terren dhe në shtabe. Qendra për Menaxhim me Kriza në cilësinë e nikoqirit, është organizatore e aktiviteteve të stërvitjes, në koordinim me ekipin e NATO-s. /KlanMacedonia

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img