22.8 C
Skopje
Monday, May 23, 2022

Stevanoviq: Paciente 16 vjeçare me gjendje të rëndë shëndetësore po mjekohet në Klinikën Infektive në Shkup

Shkup, 30 tetor – Drejtorja e Klinikës për Sëmundje Infektive, Milena Stevanoviq thotë se në klinikë është hospitlizuar një vajzë 16 vjeçare nga Tetova me gjendje të rëndë shëndetësore.

“Ajo është 16 vjeçare dhe ka një prezantim të rëndë të coronavirusit. Momentalisht nuk kemi informacione nëse ka sëmundje kronike”, tha Stevanoviq.

Inspektorati Shëndetësor dhe Sanitar nisi procedurë për të vërtetuar mënyrën se si është mjekuar 17 vjeçarja nga fshati i Demir Kapisë Sopoticë e cila dje humbi jetën në klinikë.

Ajo mjekimin e ka nisur me mjekun amë në Demir Hisar dhe më pas është hospitalizuar në Manastir dhe humbi jetën në Shkup.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img