27.8 C
Skopje
Wednesday, July 6, 2022

Shkupi dhe Kumanova me më shumë raste aktive me coronavirus

Shkup, 25 tetor – Sipas raportit të Ministrisë së Shëndetësisë në vend aktualisht ka 6.187 raste aktive me coronavirus.

Më shumë raste aktive ka në qytetet Shkup-3.190 raste, Kumanovë-446, Veles-309, Prilep-245 dhe Manastir-201.

Qytetet që kanë më pak raste aktive janë Demir Kapija me 1 rast, Makedonski Brod-2, nga tre raste aktive kanl Pehçeva dhe Dojrani, ndërsa Dibra ka 6 raste aktive me coronavirus.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 199.901, numri i të shëruarve 186.652, numri i të vdekurve 7.062.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img