29.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Shkarkohet nga detyra prokurori i Vlorës

Është shkarkuar përfundimisht nga detyra prokurori i Vlorës Saimir Smaka. Kolegji i Posaçëm i Apelimit la më 20 shtator në fuqi vendimin e Komisioni të Pavarur të Kualifikimit të 7 korrikut 2023.

Trupi gjykues përbëhej nga Ina Rama relatore, Albana Shtylla, Natasha Mulaj, Sokol ÇomoKujtojmë që gjatë seancës seancës dëgjimore të KPK-së të zhvilluar të hënën më 5 korrik, prokurori Smaka u pyet dhe dha më së shumti shpjegime për lidhur me me një kallëzim të kryer ndaj tij në SPAK për “korrupsion pasiv”, qëndrimin në hetimin e disa çështjeve dhe zvarritjet e procedimeve penale pa dhënë argumente.

Marketing
Related news