23.8 C
Skopje
Tuesday, May 24, 2022

Shilegov: Këto katër vite në Shkup nuk ka patur rrahje nëpër shkolla dhe autobusë

Shkup, 25 tetor – Kryetari i Shkupit, Petre Shilegov, në emisionin debativ në TV Shenjaka deklaruar se këto katër vite në Shkup nuk janë rrahur fëmijët në shkolla dhe autobusë, si më herët.

“Këto katër vite nuk janë rrahur fëmijët nëpër shkolla të mesme, nuk janë rrahur fëmijët në autobusë. Më herët kjo strukturë e cila mbështet zonjën Arsovska, në atë periudhë, do t’ju kthej pak në kohë. Kjo është vetëm për të ju përkujtuar disa gjëra. Fëmijët tanë janë rrahur nëpër shkolla. Ne çdo ditë kemi parë rrahje në shkolla dhe autobusë”, tha mes tjerash Shilegov. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img