17.8 C
Skopje
Friday, March 24, 2023

Shikoni se si një makinë Tesla lëviz në rrugët e përmbytura

Një video tregon makinën elektrike Tesla që përshkon rrugët e zhytura në ujë.

Përpjekja e shoferit habiti plotësisht njerëzit që raportonin për zonën e përmbytur, pasi nuk u konsiderua gjëja e duhur, as në një makinë elektrike.

Uji mund të jetë shumë i thellë dhe është e paparashikueshme se çfarë mund të ketë nën sipërfaqe – duke përfshirë kanalet e hapura ose disa pengesa.

Latest news
Related news