6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Shenjat më mbrojtëse të zodiakut, sipas një astrologu

Astrologjia siguron vetëdije kozmike për personalitetet, motivet dhe impulset tona. Për shembull, nëse doni të dini pse jeni super mbrojtës, përgjigjet qëndrojnë diku në tabelën tuaj të lindjes .

Shenja juaj e diellit flet për identitetin tuaj kryesor, shenja juaj e hënës përfaqëson veten tuaj më private dhe shenja juaj në rritje simbolizon qëndrimin tuaj të jashtëm dhe përshtypjet e para.

Për shenjat më mbrojtëse të zodiakut, të kuptuarit e dallimeve midis diellit, hënës dhe shenjave në rritje mund t’ju tregojë shumë pse e vlerësoni stabilitetin dhe pse do të bëni gjithçka për ta ruajtur atë.

Elementet në astrologji janë gjithashtu një tregues i mirë se sa mbrojtës jeni. Shenjat e zjarrit janë shumë të pasionuara për atë që kanë të tyren dhe nuk u pëlqejnë njerëzve apo situatave që i kërcënojnë. Një faktor tjetër i rëndësishëm? Shenja juaj e Marsit, e cila përfaqëson agresionin, mund t’ju tregojë nëse jeni natyrisht më shumë në anën mbrojtëse. Pra, nëse shenja juaj e Marsit është te Dashi, Luani apo Shigjetari , fjala “mbrojtëse” është padyshim emri juaj i mesëm.

Më poshtë ua sjellim katër shenjat që njihen më mbrojtëse nga gjithë të tjerat:

Demi

Luani

Peshorja

Akrepi

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img