6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Seancë e Komisionit kuvendor për transport, lidhje dhe ekologji

Shkup, 22 shtator – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancë Komisioni për transport, lidhje dhe ekologji.

Në rend dite të seancës është propozim ligji për plotësimin e Ligjit për transport në trafikun rrugor, me procedurë të shkurtuar.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img