6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Samit i parë kombëtar i shkollave të mesme

Shkup, 1 tetor – Në Fakultetin ekonomik pranë USHCM-së sot është mbajtur Samiti i parë kombëtar i shkollave të mesme në të cilin nxënësit e shkollave të mesme patën mundësi t’i theksojnë qëndrimet dhe propozim zgjidhjet e tyre për problemet me të cilat përballen në sistemin arsimor.

Samiti është mbështetur nga Qeveria, Kuvendi, USHCM-ja, UNICEF-i, sektori civil, psikologët në shkollat ​​e mesme, ekspertë nga fushat për të cilat do të diskutohet dhe organizatat e shkollave të mesme.

Organizator i ngjarjes është Organizata për dialog dhe afirmim të nxënësve të shkollave të mesme.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img