5.8 C
Skopje
Thursday, December 1, 2022

Sadi Bexheti sot realizoi takim me nëndegët Vëllazërimi dhe Gam Gam

Tetovë, 18 shtator – Sot gjatë mbrëmjes Dr. Sadi Bexheti, bartësi i listës për këshilltarë Pajtim Thaçi, kandidati për këshilltarë me numër rendor dy, Visar Palloshi dhe kryetari i degës Driton Ibishi vizituan nëndegën Vëllazërimi dhe Gam Gam.

Diskutimet mes aktivistësh e banorësh janë të nevojshme për të qëndruar të përditësuar me ndodhitë e fundit, problemet dhe kërkesat e banorëve. Përgjatë qëndrimit në lagjen Gam Gam observuam shtratin e lumit karshi rrugës/shëtitores së Banjishtes që ishte në gjendje të mjerueshme. Gypi i ujit që qëndronte mbi rrugën e paasfaltuar i pamjaftueshëm për furnizimin me ujë të qytetit. Këto janë probleme që qyteti i Tetovës nuk duhet t’i ketë, prandaj Dr. Sadi Bexheti prezentoi zgjidhjen para qytetarëve të lagjes.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img