24.8 C
Skopje
Monday, September 25, 2023

Sadi Bexheti me paraqitje emocionale: Tetova është qyteti im, sot është lënë në harresë (Video)

Shkup, 7 tetor – Kandidati për kryetar në komunën e Tetovës, Sadi Bexheti, me emocione flet për qytetin e tij, Tetovën.

Edhe më emocional është kur flet për gjendjen ne të cilën gjendet sot qyteti rrëzë Sharrit. Bexheti thotë se Tetova është lënë në harresë dhe në kaos të plotë, transmeton Zhurnal.

Ai premton se me rizgjedhjen për kryetar, do të punojë per kthim të shkëlqimit që e meriton Tetova dhe që ky qytet të ketë vendin që i takon.

https://www.facebook.com/sadi.bexheti/videos/726746552055975
Marketing
Related news