13.8 C
Skopje
Sunday, October 2, 2022

Rrugë e re e asfaltuar në Radishan

Sot u zhvilluan punimet e përfunduara në asfaltimin e rrugës Petko Jançevski në vendbanimin Radishani, në Komunën e Butelit.

Këto janë pjesët e aktiviteteve të planifikuara për rehabilitimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit të trafikut, thonë zyrtarët në Komunë.

Rruga e asfaltuar është pothuajse pesëqind metra e gjatë, dhe punimet që lidhen me rindërtimin dhe asfaltimin kryhen nga kompania Gamma Gradba.

I gjithë projekti do të kushtojë 1.2 milion denarë, pa TVSH.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img