10.8 C
Skopje
Sunday, February 25, 2024

Regjim i posaçëm i trafikut sot dhe nesër në Shkup

Shkup, 9 shkurt  – Në zonën më të gjerë qendrore të Qytetit të Shkupit sot dhe nesër do të vendoset regjim i veçantë i komunikacionit.

Siç informoi Ministria e Punëve të Brendshme, regjimi i veçantë i komunikacionit është për shkak të vizitës së paralajmëruar të kryetarit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, Albin Kurti,

“Apelojmë te të gjithë pjesëmarrësit në tafik ti respektojnë urdhërat të cilat i japin nëpunësit e uniformuar policorë, thuhet në kumtesën.

Marketing
Related news