6.8 C
Skopje
Friday, February 3, 2023

Rama: Votoni për transformimin e bukur të Prishtinës

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) për kryetar të Prishtinës, Përparim Rama ka votuar në Fakultetin Ekonomik, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij.

Rama me këtë rast ka bërë thirrje që të gjithë qytetarët ta shfrytëzojnë të drejtën për të votuar, duke shtuar se ditë të bukur po vijnë.

“Unë sapo votova në këtë ditë të nëntorit, fantastike me diell, ditë  emirë për Prishtinën”.

“Kohë të mira për Prishtinën po vijnë, kështu që ftoj qytetarët të dalin të votojnë për transformimin e bukur të Prishtinës”.

Qytetarët e 21 komunave të vendit i janë drejtohen kutive të votimit për herë të dytë në zgjedhjet lokale, ku 42 kandidatë do të përballen në balotazh për të fituar mandatin e kryetarit, raporton Ekonomia Online.

Të drejtë vote në këtë raund të dytë kanë 1 milion e 260 mijë e 571 qytetarë, këta votues të drejtën e tyre mund ta ushtrojnë në 575 qendra të votimit me gjithsej 1 638 mijë vendvotime.

Qytetarët e 21 komunave të vendit i janë drejtohen kutive të votimit për herë të dytë në zgjedhjet lokale, ku 42 kandidatë do të përballen në balotazh për të fituar mandatin e kryetarit, raporton Ekonomia Online.

Të drejtë vote në këtë raund të dytë kanë 1 milion e 260 mijë e 571 qytetarë, këta votues të drejtën e tyre mund ta ushtrojnë në 575 qendra të votimit me gjithsej 1 638 mijë vendvotime.

Gjakovë, Drenas, Gjilan, Dragash, Istog, Kaçanik, Klinë, Fushë Kosovë, Kamenicë, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Viti, Vushtrri, Malishevë, Junik, Mamushë dhe Kllokot janë komunat që votojnë për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale ndërsa në raundin e parë janë zgjedhur kryetarët e 17 komunave.

Gjakovë, Drenas, Gjilan, Dragash, Istog, Kaçanik, Klinë, Fushë Kosovë, Kamenicë, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Viti, Vushtrri, Malishevë, Junik, Mamushë dhe Kllokot janë komunat që votojnë për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale ndërsa në raundin e parë janë zgjedhur kryetarët e 17 komunave.

Latest news
Related news