27.8 C
Skopje
Wednesday, July 6, 2022

Qeveria do ta mbajë mbledhjen e 115-të

Shkup, 26 tetor – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot do ta mbajë mbledhjen e rregullt, të 115-të, me disa pika nga programi i saj për punë dhe në interes të qytetarëve.

Për sjelljen e vendimeve dhe konkludimeve nga mbledhja qeveritare, kumtuan nga Sektori qeveritar për marrëdhënie me opinionin, me fillim në ora 12:00, opinioni do të njoftohet përmes kumtesës menjëherë pas përfundimit të mbledhjes.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img