6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Punëtori kreative për muajin e shëndetit të fëmijëve

Shkup, 27 shtator – Me rastin e muajit të shëndetit të fëmijëve, Klinika për Sëmundje Ortopedike në kuadër të QETOARTI sot në këndin e lodrave në Klinikën e ortopedisë në Aerodrom do të organizojë punëtori kreative për fëmijë.

Qëllimi është përmes një sërë kontrollesh parandaluese të cilat do të organizohen javëve në vijim të rritet vetëdija për parandalimin dhe zbulimin në kohë të sëmundjeve të sistemit lokomotor në moshën e fëmijëve.

“Klinika për Sëmundje Ortopedike në kuadër të së cilës është edhe e Klinika e Ortopedisë Shkup është institucioni i vetëm shëndetësor në të cilën në vit bëhen 7000 kontrolle parandaluese dhe diagnostike dhe rreth 170 operime më të ndërlikuara ortopedike tek fëmijët”, kumtoi Klinika.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img