14.8 C
Skopje
Tuesday, September 27, 2022

Pse Peshorja dhe Akrepi tërhiqen shumë shpejt me njëri-tjetrin

Kur Akrepi pasionant takohet me Peshoren romantike, sigurisht që shkëndijat do të fluturojnë.

Akrepi do të tërhiqet nga hijeshia dhe hiri i Peshores, ndërsa Peshorja nuk mund të mos intrigohet nga energjia misterioze e Akrepit. Këta të dy do të kenë llojin e marrëdhënies që bëhet serioze shumë shpejt, por sa larg mund të shkojë në fakt një tërheqje intensive?

“Një marrëdhënie midis Peshores dhe Akrepit mund të jetë një oborr i errët i tradhtisë, ose mund të jetë një marrëdhënie e përshtatshme për anëtarët e familjes mbretërore”, thotë Stina Garbis. “Akrepi sundohet nga Plutoni, i cili njihet edhe si Zoti i nëntokës. Akrepi mund të krijojë një obsesion me Peshoren e bukur, e cila sundohet nga Venusi, dhe do të bëjë pothuajse gjithçka për t’ia fituar dashurinë”.

Peshoret do të jenë në gjendje t’i japin akrepit me humor një ndjenjë sigurie, e cila do t’i lejojë ata të bëhen më të hapur emocionalisht. Sipas Garbis, Peshorja e do thellësinë dhe misteriozitetin e Akrepit, dhe kjo mund të jetë një ndeshje e mirë me një ekuilibër interesant.

“Megjithatë, nëse kjo marrëdhënie kalon e pakontrolluar mund të rrëshqasë në një rrëmujë toksike”, thotë ajo. Xhelozia, zemërimi dhe çështjet e kontrollit mund të jenë gjërat kryesore që ky çift do të duhet të kalojë. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img