0.8 C
Skopje
Sunday, November 27, 2022

Prezantim i gjetjeve nga projekti “Barriera të zhvillimit shoqëror”

Shkup, 22 shtator – Instituti për Hulumtime Sociologjike dhe Politiko-Juridike pranë Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi” sot do t’i prezantojë gjetjet nga projekti “Barriera të zhvillimit shoqëror”.

Pas prezantimit do të vijojë diskutim për situatat në sferat e ndryshme shoqërore të cilat kanë ndikim negativ ndaj zhvillimit të shtetit.

Është paralajmëruar fjalim i drejtoreshës së Institutit për Hulumtime Sociologjike dhe Politiko-Juridike, Bojana Naumovska dhe udhëheqësit të projektit, Ivan Bllazhevski. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img